Dinsdagavond 30 mei 2023: Stoomcursus Weesp

Leer binnen één avond alles wat je moet weten over de geschiedenis van Weesp. Dinsdagavond 30 mei 2023 geef ik, Christian Pfeiffer, de Stoomcursus Weesp en leer ik je binnen twee uur wat jij wilt weten over de stad.

Hoe oud is Weesp? Waarom is Weesp een stad en sinds wanneer is dat eigenlijk zo? Waarom is de Weesper vlag blauw-wit-blauw? Waar komt de naam Weesp vandaan? Waarom hebben we zo’n achterlijk mooi stadhuis? Hoe vaak werd Weesp in de middeleeuwen geplunderd? Waarom hebben we een Voorgracht en een Achtergracht? Waarom heet de wijk over het spoor Leeuwenveld? En nog heel veel meer om alle familie en vrienden voor altijd te vervelen met leuke Weesper feitjes.

Stoomcursus Weesp is dinsdagavond 30 mei van 20.00 tot 22.00 in het Zaaltje van Aaltje. De entree is 25 euro inclusief een kopje koffie/thee en een drankje. Na afloop is er ruimte voor vragen. Het aantal plekken is beperkt, en gelimiteerd op 20 plekken. Wees er snel bij!

(Let op! Er zijn slechts 20 plekken beschikbaar, daarna verdwijnt onderstaand inschrijfformulier van de website. Na reservering krijgt u een email met een voorlopige bevestiging. Binnenkort wordt die gevolgd door een mail met betalingsmogelijkheid waarna een definitieve bevestiging volgt.)

Update: Helaas, helaas. De avond is vol. In het najaar komt een nieuwe Stoomcursus Weesp. Wil je op de hoogte blijven? Vul dan onderstaand formulier in:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik wil graag op de hoogte blijven van een nieuwe Stoomcursus Weesp in het najaar van 2023