Een goed 2021!

Ik wens alle lezers van mijn blog een goed en gezond 2021. Het afgelopen jaar, 2020, was voor velen een raar jaar. Ik denk dat ik namens velen spreek als ik zeg dat we hopen dat 2021 een heel ander jaar mag worden.

Ik heb besloten dat ik sommige dingen in 2021 anders ga aanpakken. Het afgelopen jaar was fantastisch, maar te druk. Er waren teveel projecten die daardoor niet volledig lukten. Daarom laat ik er een aantal vallen en zal ik mij gaan concentreren op de zaken die ik erg leuk vind. Zoals onder meer dit blog.

Ook ga ik begin 2021 schrijven aan een nieuw boek over Weesp. Een mooie samenwerking met een oude bekende waar ik zeer veel zin in heb en waarvoor ik nu al veel onderzoek aan het verrichten ben. Waarover later meer.

Om het nieuwe jaar mooi te starten, deel ik hierbij een van mijn lievelingsfoto’s van Weesp. Molen d’Eendragt in de sneeuw, ergens tussen 1910 en 1920 genomen door de fotograaf Boudewijn van den Bergh. Collectie: Gemeentearchief Weesp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *